SPAM

Print Friendly, PDF & Email

Iedereen vindt het vreselijk vervelend als je inbox overstroomd wordt met emails. SPAM! Ja, en ik maak me er ook schuldig aan. Gewoon niet aan gedacht dat door al mijn recepten één voor één te plaatsen, mijn “Followers” een toevloed aan mailtjes van mij in hun inbox krijgen. Een dilemma. Wat nu gedaan want ik moet toch de recpten voor 1 maand Rauw publiceren. Ik dacht dat het wel leuk zou zijn ze allemaal onder een tabblad te vinden. Maar dit werkt dus niet!

De enige oplossing die ik op dit moment kan bedanken is het weekmenu en de recepten te publiceren in een bestaande blog D-DAY. Als ik daaraan telkens nieuwe recepten aan toevoeg dan krijgen mijn lezers geen email want de blog bestaat immers al. Dus beste mensen, de nieuwe recepten voor 1 maand Rauw vind je in die blog!

Hoe gaat het trouwens met 1 maand 100% Rauw? Ik ben helemaal door mijn ontgiftingsverschijnselen heen, ben 2 kilo afgevallen (wat ik mijn geval meer dan genoeg is) en voel me energiek en helder! Vanmiddag een heleboel heerlijke koekjes en bonbons gemaakt om tussendoor te snoepen! Superrrrrr! Zal ook een paar van die recepten in de blog D-DAY publiceren. Echt de moeite waard om het te maken.

Laat me horen hoe het jullie vergaat!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.