You gotta have Soul!!

Print Friendly, PDF & Email

Pfffffff! Die rotwekker! Hoe laat is het? 07:00u?! Oooooooh! Ik wil niet. Kreunend kom ik overeind uit mijn bed. Mijn gewrichten kraken en ik sleep me naar de toilet.

Herken je dit? Ondanks dat ik gezond leef, kan ik nog steeds niet al die ongezonde jaren uitsluiten die op de een of andere manier toch verhaal komen halen. Wanhopig word ik ervan. Sapkuren, rawfood…….het had allemaal hun positieve invloed op mijn gezondheid, maar toch steekt die vermoeidheid bij tijd en wijle de kop op. Pijn in mijn gewrichten. Het willen slapen en niets doen……..
Wat kan ik nog meer doen om mijn gezondheid en energie op te krikken? Om mezelf een second chance te geven? De moeheid zit tot in mijn soul. Ik merk dat ik bezorgd word dat er zich weer een kanker aan het ontwikkelen is. Het voelt als dezelfde moeheid. Ik moet iets hebben dat zal doordringen tot in mijn cellen, tot in mijn Soul!
Mensenkinderen! Daar gaan we weer! Het ene middel na het andere! De ene superfood na de andere! Zoooooooveeel geld! Mijn rode haren worden valer. Geen wonder want het rood heeft zich verplaatst naar mijn bankrekening.

Zoeken, zoeken in alle hoeken en alle gaten en……..YESSS, ik heb beet! Een FB-vriend vertelde me over een site waar iemand zijn vrouw op natuurlijke wijze van kanker had genezen. Ik neem onmiddelijk contact op met de man die dit had geflikt. Hij vertelde me dat hij een speciaal protocol had opgesteld voor zijn vrouw en dat dit haar had geholpen. Verder vertelde hij me over een product dat hij had gevonden en wat zijn vrouw, die dus nu genezen was van kanker, gebruikte als preventief middel:  SOUL.

foto (8)

Wauw! Zou dit dan HET middel voor mij zijn? Ik zocht allerlei informatie over SOUL voor ik het bestelde en wat ik las klonk goed. Maar ja, ook al die andere middelen die ik had genomen, klonken goed. Ondertussen ben ik nogal sceptisch geworden, maar ik wil het toch uitproberen! Snel een doos voor een maand besteld. Een doos met een zakje voor elke dag. Soulfood voor een maand. Lekkurrr en betaalbaar!

Na een week merkte ik dat ik geen krakende gewrichten meer had als ik smorgens mijn bed uitkwam. Voelde me ook veel opgewekter, maar toch nog moe. Het duurde een hele maand om te voelen dat die diepe vermoeidheid mijn cellen had verlaten! Ik sprong een gat in de lucht. Soulmusic! Ik danste een eind weg in de morgen. Geen onderhuidse angst dat de kanker terug zou komen. Die moeheid was weg, mijn gewrichten soepel en een goed humeur.
Yeaeaeah! Ik bestelde nog een doos en merkte dat het weer beter ging. Als ik in de ochtend wakker werd, dacht ik:”Oh, is het alweer dag? Lekker opstaan!” Mijn bed uitspringen, de katten aaien, naar de toilet. Het nieuws aanzetten en terwijl ik luisterde mijn zakje SOUL naar binnenwerken. Heerlijk begin van een nieuwe dag. Energie stroomde in mijn aderen.!

Toen kreeg ik op een dag een blauwe enveloppe in de bus! Mijn wereld stortte ineen. Er was nu geen geld meer om SOUL te bestellen. Dat duurde een paar maanden en ik voelde hoe mijn joie de vivre oftewel levenlust begon af te nemen. Ik sleepte me weer voort tot een lieve FB-vriendin me een doos toestuurde. “Gewoon omdat het kan”
Zooo tof! Ik was als een plant die lange tijd geen water had gehad en wiens dorst werd gelest! In no-time had ik mijn gezondheid weer terug en draaide ik dagelijk SOULmusic!

Ik heb lang nagedacht of ik het jullie wel zou vertellen, maar waarom zou ik jullie iets ontzeggen dat bij mij zo goed werkt! Natuurlijk zijn er nog vele positieve ervaringen met dit middel.
Wat er in zit klinkt eigenlijk wel simpel:

Zwart komijnzaad
Zwart frambozenzaad
Chardonay druivenpitten
D-Ribose

Sorry dat ik jullie niet kan vertellen waarom deze stoffen zooooo goed zijn. Door de wetgeving is het verboden te vertellen wat deze middelen doen en wat het effect is op het lichaam. Ben maar een arme AOW-er en kan die 10.000den euro’s boete niet betalen. Mijn eigen ervaring heb ik wel met jullie gedeeld. Dat mag wel. Willen jullie meer informatie, stuur me een berichtje!

 

8 reacties

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.