Jokuh’s Beauty secrets

Print Friendly, PDF & Email

JokuhDe laatste tijd hoor ik steeds mannen en vrouwen zeggen dat ik er zo goed uit zie en als ik dan mijn leeftijd zeg, vallen ze van verbazing van hun stoel! Hihihihihihi 🙂 Als rasechte vrouw geniet ik natuurlijk van die opmerkingen. Goed voor je ego alhoewel een groot deel genetisch bepaald is. Mijn moeder zei 20 jaar lang, als naar haar leeftijd werd gevraagd, dat ze 65 jaar was. Mensen geloofden haar! Als jongste dochter snapte ik niet waarom ze over haar leeftijd moest jokken en we hadden er vaak ruzie over. Nu snap ik het beter omdat, alhoewel “age  nothing but a number is”, voor de meeste mensen leeftijd een beladen getal is.  45 Jaar, 55 jaar, 65 jaar, 75 jaar, 80 jaar jaar is oud al ervaar je dat zelf niet!! Je telt niet meer mee. Mijn moeder had dat al snel in de gaten. Koket vertelde ze iedereen dat ze 65 jaar was tot ze de weg kwijt raakte en niet meer wist of ze van voren of van achter leefde. Dan merk je dat het allemaal zo’n onzin in. Wie kan de tijd tegenhouden? Is het niet beter voor jezelf, je gemoedsrust, om gewoon jezelf te blijven en mee te bewegen met Vader tijd? Al die stress om die rimpels die opeens verschijnen. De paniek die je naar je strot grijpt omdat je beseft dat je niet meer die mooie meid van 18 bent. Je kijkt wantrouwig om je heen op zoek naar leeftijdgenoten. Je vergelijkt hun rimpelkaart met die van jou. Soms kom je een jonger exemplaar tegen die wel erg veel rimpels om haar ogen en mond heeft. “Pffff! Dan zie ik er toch nog goed uit!” Even ervaar je die ontspanning om dan weer, door de slechte lichtval nieuwe rimpels te ontdekken als je in de spiegel of een winkelruit kijkt. Een neverending story. Wat een leven!
We moeten er jong uitzien. Het liefst zo jong als onze dochter. BTW ik prijs me gelukkig dat ik een zoon heb en dat ik die druk nooit heb ervaren. Een knappe man, al zeg ik het zelf, die ook met dezelfde genen is behept 😉
Botox, facelift, tijdelijke rimpelvullers…. alles om maar jong te zijn en te blijven. Ondertussen zorgen we er juist voor dat we vervroegd verouderen. Beseffen we dan niet dat schoonheid van binnen zit? Dat schoonheid dus ook van binnenuit gevoed wordt? Hoe kun je verwachten er goed en fris uit te zien als je je lijf volstopt met verkeerde voeding? Suikers, koffie, cola, koolhydraten naar binnen werkt en sigaretten rookt.
Maar niet getreurd! Natuurlijk mag je als vrouw goed voor jezelf zorgen. Daar ben je vrouw voor! Mannen zijn zich gelukkig ook bewust van het feit dat voor jezelf zorgen een begin voor een goed leven is. Maar in deze blog wil ik mezelf eigenlijk tot mijn zusters richten, als jullie het niet erg vinden guys! Natuurlijk is het ook op jullie toepasbaar.

SuperfoodsHier komt Jokuh’s natuurlijke en goede oplossing voor het vervroegd verouderen 😉  :

1. EET MEER RAWFOOD, SUPERFOODS EN DRINK  ZUIVER WATER

2.  Het ochtendritueel:

 • Voor het douchen geef je jezelf een heerlijke droogbostelbeurt. Eerst je gezicht, dan je armen en daarna je benen. Van beneden naar boven in kleine cirkelbewegingen borstel je jezelf met een droge borstel. Hierdoor zorg je voor een goede doorbloeding en de dode huidcellen worden verwijderd. Als je daarna onder de douche gaat, voel je hoe heerlijk het is. Voor de moedigen onder ons kan je een wisseldouche nemen! 😉 Na de douche smeer je je helemaal in met biologische Argan olie of  biologische kokosolie! Mmmmmm! En als je je man een plezier wilt doen, wissel het dan op speciale avonden af met chocolade boter. Je bent dan om in te bijten!!
 • Drink elke ochtend 2 glazen water met wat citroen
 • Neem daarna MSM in. Ikzelf neem 1 eetlepel met water. Het is super bitter, maar ik vind het lekker. Je kunt ze ook in capsules kopen.
 • Als superfood neem ik elke ochtend een eetlepel gerstegraspoeder van Nikken in of meng het in een smoothy met spinazie en kokoswater.
 • Bevochtig je gezicht, hals en haren met een oplossing van water met MSM uit zo’n handige sproeier.
 • Op je vochtige gelaat en hals smeer je een paar druppels Nigella-olie (biologische). Klop het goed in, vooral op die plekken waar de meeste rimpels zijn of zich beginnen te vormen.
 • Als de Nigella olie is ingetrokken, smeer je enkele druppels biologische Argan olie op je gezicht en hals. Eventueel kan je er daarna wat biologische dagcrème op smeren. Ikzelf gebruik de biologische dagcrème van Nikken
 • Drink veel zuiver water!

3. Het avondritueel:

 • Bevochtig je gezicht wederom met MSM.
 • Klop een paar druppels biologische  Nigella olie in je gezicht en hals
 • Als deze is ingetrokken, een paar druppels biologische Teunisbloemolie.

Doe dit een paar maanden (en vergeet vooral regel 1 niet!!) en mensen zullen je verbaasd aankijken omdat je er zo goed uitziet! Ze zullen niet geloven dat je zo “jong” bent als je zegt! Op mijn werk vroegen mensen of ik botox heb gebruikt!
Hihihihi 🙂

ALS JE RAADT HOE OUD IK BEN, KRIJG JE EEN SUPERFOOD MASKERRECEPT VAN MIJ KADO!

Nu hoor ik jullie al zeggen: “Jokuh, waar kan ik al die spullen kopen?” OK! Ik geef jullie de adressen:

MSM in poedervorm kan je via het internet bestellen bij www.superfoodme.nl MSM bevat zwavel dat een sleutelrol heeft in de vorming van eiwitten in het lichaam. MSM is een uitstekende zwaveldonor. Onze haren, nagels en huid worden gemaakt van keratine en keratine bestaat op zijn beurt weer uit een gedeelte zwavel. Ook bindweefsel bevat een aanzienlijke hoeveelheid zwavel. Zwavel wordt ook ingebouwd in hormonen zoals de bloedsuiker regulerende insuline.
Hoe herken je een zwavel tekort?

 • een droge huid
 • slechte wondgenezing
 • haaruitval
 • breekbaar haar
 • breekbare nagels
 • artritis
 • allergieën
 • ziekte van Alzheimer
 • candida-infectie
 • diabetes
 • diverticulitis
 • chronisch vermoeidheidssyndroom
 • hoge cholesterol niveaus
 • migraine
 • littekenweefsel
 • pijnlijke spieren en gewrichten
 • zweren en rimpels

Leeftijd speelt een rol in de hoeveelheid zwavel dat het lichaam bezit, oudere mensen hebben veelal een lager zwavelniveau dan jongere. Dit tekort kan allerlei ziekten aanjagen, met name gewrichtsklachten. MSM maakt de cellen beter doorlaatbaar waardoor toxines de lichaamscellen beter kunnen verlaten. MSM zorgt dat de cellen van de huid zich beter met elkaar kunnen verbinden, doordat er voldoende zwavel bevattende collageenvezels aanwezig zijn. Ware schoonheid komt van binnenuit en dus is het voor veel vrouwen handiger om aan hun interne gezondheid te werken, in plaats van met dure smeersels.

Biologische Nigella en Arganolie kan je bestellen via het internet. Deze oliën samen worden wel het “gouden duo” genoemd. Op het internet kan je lezen dat  Nigella olie oorspronkelijk uit Egypte  komt en  daar traditioneel al meer dan 2500 jaarwordt gebruikt. Er wordt gezegd dat er een fles Nigella olie is aangetroffen in de tombe van de Egyptische farao Toetankhamon waardoor de goudgele olie de bijnaam ‘Farao olie’ heeft gekregen. Ook worden er referenties in de bijbel (Jesaja 28:25-27) teruggevonden onder de naam Narduszaad. De bekende Egyptische koningin Nefertete gebruikte de olie al voor haar huid.

Nigella olie wordt inmiddels ook in Azie en het Midden oosten gebruikt als voedingssupplement of huid tonic. In deze gebieden wordt de nigella olie ook wel black seed oil, habba sawda of nigella sativa olie genoemd. De black seed olie is rijk aan onverzadigde vetzuren. Meer dan 80% van de olie bestaat uit deze voor het lichaam essentiele bouwstoffen. Daarnaast bevat Nigella olie calcium, ijzer, natrium, fosfor, zink, koper, vitaminen en sterolen. Het wordt regelmatig gebruikt als plantaardige vervanger van levertraan.

 • Het ondersteunt de natuurlijke balans van het lichaam
 • Bij uitwendig gebruik helpt Nigella olie de natuurlijke weerstand van de huid te versterken
 • De olie is hypoallergeen, maar kan bij een enkeling toch reactie op de huid geven.

Teunisbloemolie kan je in capsules kopen bij een goede eko-winkel. (Ik gebruik 1-2 capsules die ik stuk prik.)
Teunisbloemolie bevat een optimale hoeveelheid GLA. Het heeft daarmee een vitaliserende invloed op je huid en beschermt je huid tegen veroudering. En dat zorgt ervoor dat je huid er glad en stralend uit blijft zien. Je kunt ze zowel innemen als op je huid smeren. Mensen met epilepsi moeten uitkijken met het innemen van Teunisbloemolie. Vraag in dat geval je arts om advies.

Biologische dagcrème van Nikken
kan je bij mij bestellen
Zuiver water krijg je dmv het waterzuiveringsapparaat “de Waterfall” van Nikken. Verkrijgbaar via mij!

OK, vrienden en vriendinnen let’s shock the world! 😉

6 reacties

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.