Geen roerei/ Scrambled not eggs

Print Friendly, PDF & Email

Benodigdheden:

2 cup amandelen
1/2 cup zonnenbloempitten
1/2 theelepel zeezout
2 theelepels curcuma
1 cup water
1/2 cup verse koriander
1 cup tomaten in stukjes
1/4 cup lente uitjes gesneden
1 cup spinazieblad
een beetje vers gemalen peper

Doe de amandelen, zonnebloempitten, zout en curcuma in een keukenmachine en maal tot het de noten en pitten tot een grove poeder gemalen zijn. Voeg er langzaam het water bij. Het zal niet echt glad zijn, maar dat is juist lekker. Voeg daarna de korianderblaadjes, tomaten en lente ui erbij en mix het geheel goed doorelkaar. Doe de spinazieblaadjes op een bord en schep de “geen roerei” er boven op! Eet smakelijk!

 

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.