Benodigdheden:
3/4 cup amandelen (min. 1 uur weken)
1 cup dadels (min. 1 uur weken)
1/4 cup zonnebloempitten (min 1 uur weken)
1/4 cup Gojibessen
1⁄4 cup rauwe cacao nibs of poeder
1⁄4 cup amandelboter
1/2 cup rozijnen (min 1 uur weken)
2 eetlepels lijnzaad (min 1 uur geweekt in 1 eetlepel water)
1 1/2 theelepel carobpoeder
11⁄2 theelepel spirulina poeder
3⁄4 theelepel kaneel
snuifje kardemon
geraspte kokos
Doe de amandelen en dadels in een keukenmachine en mix tot kleine stukjes. Doe het in een kom en voeg de zonnebloempitten, Gojibessen, cacaonibs (poeder), amandelboter, rozijnen, het weekwater van de rozijnen, lijnzaad, carobpoeder, spirulinapoeder, kaneel en kardemon erbij en mix het goed door elkaar.
Vorm er balletjes van die je door de kokos rolt. In de ijskast doen om te harden.
Leave a Comment