Benodigdheden:
1 cup kokoscrème
1 cup rauwe cacaoboter
1 cup rauwe cacaopoeder
1/2 cup agave
1 theelepel vanillepoeder
wat zout
Hennepzaad
Cacao nibbs
Optioneel: 1/2 theelepel mintkorrels van Florissens
pecannoten in hele kleine stukjes gehakt
Doe de kokoscrème en de cacaoboter in een schaaltje en laat het au bain-marie smelten. Zorg dat het schaaltje niet het water raakt. Het moet langzaam gaan. Als het eenmaal gesmolten is dan de cacao- en vanillepoeder erbij gooien en goed door elkaar roeren zodat eventuele klontjes verdwijnen. Voeg daarna de agave toe met het zout. Goed door elkaar roeren en giet het in een vierkant bakje dat je hebt gevoerd met bakpapier. Daarna strooi je de hennepzaden en de cacao nibbs eroverheen. Zet het bakje in de ijskast. Zorg dat je visite hebt als het klaar is want het is zo lekker dat je het hele bakje zelf gaat opeten onder het genot van een goed boek! Of ben ik dat alleen maar? 😉
ps: met dank aan Russel voor het basisrecept
Leave a Comment