Benidorm bruin en tanden witter dan wit!

Print Friendly, PDF & Email

Ja, beste mensen…het is weer die tijd van het jaar! De tijd van opeengepakte dik ingesmeerde minstens factor 30 tot 50 lijven op zonovergoten stranden. De tijd van verbranden, vervellen en het kweken van een lederhuid en melanomen. Maar dat mag de pret niet drukken. Immers na 3 weken hebben we het einddoel bereikt. We zijn Benidormbruin! De volgende stap, voor we ons in het werkproces storten is het bleken van onze tanden tot witter dan wit. Dat ons glazuur wordt aangetast door dat gif wat we zorgvuldig op onze tanden smeren voor we de gebitjes indoen zal ons een worst wezen. Zeg nou zelf, wie wil niet op zijn werk komen met een bruin verbrande kop en een MacLeanssmile waar je “u” tegen zegt?

Maar moet het werkelijk zo? Hebben we ons zo laten inpakken door deze op materie en uiterlijk gefocuste maatschappij dat we vrijwillig gif op onze lijven en tanden smeren? Zijn er alterrnatieven? Hoe kunnen we een gezond kleurtje krijgen zonder gif en wittere tanden?

Eerst moeten we beseffen dat de hele dag door koffie en zwarte thee drinken funest is voor de witte tanden die we willen behouden. Dus……nokken met die handel. Is niet alleen slecht voor je tanden maar voor je hele lijf. Hou het minimaal bij 1 kopje koffie en thee per dag. Drink veel gezuiverd water en kruidenthee. Ff wennen maar daarna wil je niets anders meer.
Poets je tanden met….. en hier komen verschillende opties:

  • EM (kost geen cent en is goed voor je tanden en je hele lijf)
  • Kokosolie met zuiveringszout. Eventueel spoelen met EM
  • Schaf een duurzame soladay eko-tandenborstel aan. Dit is een tandenborstel die werkt op lichtenergie en water. Geen tandpasta meer nodig. Handig om altijd bij je te hebben.

Ok en nu het gezond en duurzaam bruinen zonder Benidormeffect:

  • Gebruik kokosolie en aloe vera en smeer dat op je huid. Blijf niet langer dan 20 minuten in de zon zitten. Zoek daarna de schaduw op. Denk lange termijn en niet korte termijn. Je wilt echt geen lederhuid met dikke rimpels en uiteindelijk allerlei melanomen die zich een weg woekeren in je lijf. Laat je dus niets wijsmaken door de massa om je heen. Je huid is je grootste orgaan dus bedenk wat je er op smeert……. GT( oftewel Get Tanned!)

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.