10 dagen Sapvasten

Print Friendly, PDF & Email

Hallo beste mensen, daar ben ik weer! Ik heb goed nieuws voor al diegenen die dit jaar een hele nieuwe wending willen geven aan hun manier van leven/eten! Mijn goede vriend Remco Borsato, bekend van zijn 60 dagen sapvasten, gaat je die 10 dagen begeleiden met de kennis die hij heeft opgedaan gedurende die 60 dagen. Dit is natuurlijk een buitenkans! Hij heeft deze maand 3 informatie avonden gepland waarin hij je de informatie geeft die je nodig hebt; hij beantwoordt zoveel mogelijk al je vragen; er wordt een film vertoond, lekkere sapjes gedronken  en ook wordt de vraag beantwoord……. en wat daarna?  Dan kom ik aan bod want je weet dat ik je graag wil coachen op je pad naar een rawfood leven. Of het nu 100%, 80-20, 50-50% is. Je kunt dan kennis met me maken en we kunnen een afspraak maken!

Wil je meer weten over de Info avonden, kijk dan op de site van Remco:  http://www.samensapvasten.nl/

Geef je zo snel mogelijk op. Er is maar beperkt plek!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.