What the #~**! Is EM?

Print Friendly, PDF & Email

Wel eens gehoord van EM?  Nee? Nou, tot  2 maanden geleden ik ook niet! Een vriendin vertelde terloops dat haar darmen zo schoon waren omdat ze EM gebruikte. Haar vriendin die psoriases heeft kan alleen EM verdragen en houdt er een zachte huid aan over! En dan haar huis!!! Superschoon met een heerlijke atmosfeer!

jullie kunnen begrijpen dat mijn nieuwsgierigheid meteen de kop opstak! Ik wilde ook wel dit supermiddel gebruiken. Ik kreeg een klein flesje met  een bruinkleurig ietwat zuurruikende vloeistof. Elke avond en elke ochtend nam ik een theelepeltje in. Voor mijn darmen. Het had resultaat. Mijn stoelgang werd nog beter dan daarvoor. Hmmmm, tijd om te experimenteren! Ik deed een aantal druppels op mijn tandenborstel en poetste er mijn  tanden mee. Het voelde heel schoon en glad aan. Na een paar dagen bemerkte ik dat alle aanslag op mijn tanden (overblijfselen van koffie en wijn) volkomen verdwenen waren. Mijn tanden waren veel witter geworden wat anderen ook opviel. en dat zonder de glazuurverwoestende whiteners!! Ik zorgde dat een ik paar liter van het spul kreeg zodat ik mijn huis ermee kon schoonmaken. De ramen werden glashelder, mijn laminaat superschoon, mijn toilet, badkamer en keuken brandschoon! En als rawfoodie moet je natuurlijk uitkijken dat je geen parasieten oploopt en al je groenten goed wassen. Nu vul ik een emmertje met een verdunde oplossing van EM en mijn groenten en fruit worden schoon en parasietvrij! En wat te denken van mijn planten? Wat EM in het water en ze zien er fantastisch uit. Oh ja wat EM in het drinkwater van mijn poezen, zorgde voor helder water en blije katten (ik heb een fonteintje voor hen) Al deze dingen voor een appel en een ei!!

Ok, ik hoor jullie denken “ja maar what the #~**! is die EM?”

Kort gezegd is EM  de afkorting van Effectieve Micro-organismen; microscopisch kleine wezentjes. EM is een combinatie van nuttige, regeneratieve micro-organismen, die vrij in de natuur voorkomen en niet zijn gemanipuleerd. Dit mengsel verhoogt de natuurlijke weerstand van bodem, plant, water, mens en dier. In Japan door een onderzoeker ontdekt! Een onderzoeker die er geen slaatje uit wilde slaan omdat het toegankelijk moest zijn voor alle mensen, rijk of arm!! Waar kom je dat nog tegen in deze tijd!!!???

Wil je nog meer weten over EM. Bestel dan het boek `EM in de praktijk` bij Bol.com

EM is echt het wondermiddel van 2013!!

Als jullie een gratis proefflesje willen of meteen een of meerdere liters willen kopen voor weinig geld, neem dan contact op met  www.de3eruimte.nl

 

Eén reactie

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.