Water

Print Friendly, PDF & Email

Een simpel woord, 5 letters! Maar wat een impact heeft het:

 • Zonder water geen leven
 • Ons lichaam bestaat ongeveer tussen de 52% en 65% uit water (afhankelijk van het feit of je een man of een vrouw bent)
 • 71% van onze prachtige planeet aarde is bedekt met WATER;

Alhoewel water geen energie levert, zorgt het voor het vervoer van stoffen door het lichaam en is het belangrijk bij de uitscheiding van afvalstoffen. Ook speelt het een rol bij het regelen van de lichaamstemperatuur.

Super belangrijk dus dat je goed water binnenkrijgt. Er is een discussie gaande tussen voor en tegenstanders van het destilleren van water voordat je het tot je neemt, om er zeker van te zijn dat je water geheel zuiver is. Dat kan wel zo zijn maar ook de mineralen zijn dan verdwenen en die zou je dan apart eraan moeten toevoegen. Het is ieders keuze welk soort van water hij of zij tot zich neemt. Maar dat het water gezuiverd moet zijn, daar is iedereen het mee eens.

Hele supermarkten hebben de watermarkt ontdekt. Money, money, money…..!! Overal kan je het water in kleine (of grote) plastic flessen kopen. De oceanen zijn ermee bezaaid. Overal vind je het plastic afval. Maar hoe gezond is dat water?

Er zijn veel onderzoeken (nog steeds) gaande   wat de impact is van de BPA’s (Bisphenol A) en phthalates (spul dat plastic zacht maakt) op bijvoorbeeld het water dat we uit die plastic flesjes drinken.  Het staat vast dat het plastic minuscule deeltjes afgeeft aan het water dat wij dus binnen krijgen. In een groep van 2517 mensen   is bij 93% BPA bestanddelen gevonden in hun urine (BPA test by the U.S. Centers For Disease Control Ans Prevention 2004) . Men maakt zich zorgen over welk effect dit heeft op de ontwikkeling van de hersenen, gedrag   en prostaat van foetuses, babies en kinderen want zij zijn de grootste risicogroep.  Verder is het ook goed te weten dat zowel BPA als phthalates in ons lichaam onze hormonen nabootsen met alle gevolgen vandien.

PIMAG-WATERFALLHet feit dat er van die onderzoeken lopen, is voor mij al reden om te kijken hoe ik toch gezond, gezuiverd en mineraalrijk water tot me kan nemen. Een vriendin van me had het antwoord. Zij introduceerde mij de PiMag Waterfall uit Japan. Het water dat door het filter van dit waterzuiveringsysteem gaat, wordt eerst door een laag actieve koolstof, alkaliserende materialen en ionenuitwisselingshars gevoerd; daarna komt het op het 2e niveau dat bestaat uit klei, zilveren bio- en mineralenkorreltjes. En daarna stroomt het water door kwartszand en KDF (Kinetische Degradatie Fluxion) materiaal. Bovendien stimuleert de zachte water percolatie van de Waterfall een natuurlijke spiraal, terwijl een 1200 gauss magneet het klonteren van het bezinksel vermindert en zo voor een soepeler filtratie verzorgt. Je drink alkalisch water dat helpt ons lichaam in balans te houden.
Omdat het een apparaat is zonder electriciteit kan je hem overal neerzetten. Bij mij staat hij op het aanrecht. Elke avond vul ik hem bij zodat ik in de ochtend een hele tank (5,5 liter) water klaar heb staan. De smaak is super heerlijk. Lekker fris, zacht! Heel anders dan het water uit de kraan. Het resultaat is dat ik veel meer water drink dan hiervoor. Ik drink nu liever water dan iets anders en dat wil, voor mij, heel wat zeggen.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten schrijf me dan via het contactformulier! En ik neem contact met je op. En weet je…..het is nog betaalbaar ook!! (Geen duizende euro’s zoals andere waterzuiveringsinstallaties!!! Dat is goed toch, in deze tijden van crisis?!

 

 

 

 

10 reacties

 • Iris schreef:

  Én lief zijn voor je water en er kristalletjes en tachyon cellen in doen,mooie muziek helpt ook ( dr. Emoto ) x

 • Japke schreef:

  Beste Joke,

  Ik ben ook benieuwd naar de kosten van dit apparaat.
  Gr. Japke

 • Winston schreef:

  Graag zou ik weten waar deze producten te krijgen zijn, zodat ik ook kan overwegen om een aanschaf te doen.

 • Marion schreef:

  Hoi Joke,
  Wat kost zo’n apparaat waar je het over hebt?
  Gr. Marion

 • reini schreef:

  Net als jullie ben ik gek op dit zuivere water.

  Ik had nooit dorst en nu vraagt mijn lichaam zelf weer om water.

  ik heb iedere dag dorst en geniet ervan dat ik zoveel water kan drinken als ik wil en dat ik er ook mijn thee van kan zetten en mijn eten er in kan schoonmaken en koken.

  Leuk om jullie verhaal te lezen

  Reini Beverdam

 • Jokuh Jokuh schreef:

  Super, dat het dit effect op je heeft. Het water is sterk alkaliserend dus het zal niet lang meer duren en je bent Ph neutraal. Zo is het tenminste met mij vergaan. Ja ik herken die dorst in het begin. Net alsof je nog nooit water hebt gedronken. Je cellen snakken ernaar! Het enige dat ik nog drink is “Nikken” water en een kefirdrank die ik zelf maak! Heb totaal geen verlangen naar iets anders.

 • Oooh dank je wel Joke voor het geven van de PiMag Sport Bidon. Het enige waar ik uit drink momenteel om gezondheidsredenen.. ik ben nog behoorlijk verzuurd, maar daar gaat binnenkort echt verandering in komen. Sterker nog sinds ik uit deze Pi Mag Bidon drink, heb ik zo’n dorst iedere keer, ik kan er liters uit drinken wat ik voorheen niet had. Ik voel me tien keer fitter als ik een hele Bidon leeg drink! Een aanrader als je het thuis reservoir nog te duur vindt, plus dat je de bidon overal mee naar toe kan nemen!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.