Tumeric Tonic: Een anti-ontstekings elixer

Print Friendly, PDF & Email

Benodigdheden:

Een 10 cm stukje verse Turmeric (Bio-markt Amsterdam)
Een stukje van 7,5 cm verse gember
3 bio citroenen
1 snufje cayenne
1 liter kokosnootwater
wat rauwe honing naar je eigen smaak

Doe de turmeric, gember en citroenen in de juicer (het mooiste is een slowjuicer. Geen verhitting!) Meng het verkregen sap met het kokosnootwater. Voeg de cayenne en (eventueel de honing) toe en roer alles goed door elkaar. Je kunt het 3 dagen bewaren in de ijskast (glazen fles).
Het is geweldig van kleur en heerlijk van smaak. Ik heb alles al opgedronken, maar bij de nieuwe batch maak ik nog een mooie foto!

Dit recept kreeg ik van Joy van www.thedeliciousrevolution.com. Leuke site om te bekijken met ook lekkere recepten!

 

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.