Eindelijk…..de nieuwe RAWFOOD workshops gaan beginnen!!!

Print Friendly, PDF & Email

P1010605.jpgDe afgelopen tijd heb ik van zoveel mensen de vraag gekregen wanneer de rawfoodworkshops gaan beginnen. Zoals zo velen onder ons is de tijd voorbij gevlogen (when you’re having fun)! Maar nu kan ik het niet langer uitstellen. Niet dat ik dat wil, maar als ik een workshop ga geven, wil ik dat die kwaliteit heeft (toch?), het op een leuke plek plaatsvindt met fantastische mensen die allemaal een verandering in hun leven willen aanbrengen. Ik heb een fantastische plek gevonden in de Jordaan die gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. De tram stopt bijna naast de deur! In de buurt kan je ook je auto kwijt en de ruimte ademt een creatieve, inspirerende sfeer uit!

Het integreren van rawfood in je leven zal een verandering zijn waar je stijl van achterover slaat. Het besef dat je steeds meer grip op je gezondheid krijgt, je steeds beter begrijpt waarom goede voeding van levensbelang is voor jou en al diegenen waar je van houdt en je de goede producten van de slechte kunt onderscheiden, maakt je blij. Je krijgt veel meer energie, je huid gaat stralen en als je je leeftijd zegt (als je de 40 bent gepasseerd (zoals ik 😉 ), geloven mensen je niet. “Hé?” zeggen ze, “Nee dat kan niet! Ik dacht dat je veel jonger was. Hoe doe je dat?”

Zowel mannen als vrouwen hebben deze ervaring. Naast je goed voelen, merk je ook dat je kleding losser gaat zitten. Een kadootje van je lijf omdat je echt gezond bent gaan eten. Met rawfood ga je geen dieet volgen, maar je lifestyle veranderen dus die kilo’s komen er niet meer aan. Je krijgt het gewicht wat bij je past en dat blijft zo. Ik ben nu alweer een flink aantal jaren op het zelfde gewicht, terwijl ik heerlijk en veel eet.

De workshop start op Zondag 15 juni van 14.30u – 18.00u

Kosten zijn €50 en is inclusief samen eten!
We gaan verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten maken, zodat je die thuis kunt namaken en je eigen draai er aan kunt geven. De recepten krijg je uiteraard mee en ik zorg ook voor wat drink, eet en snoepverrassingen.

Om ervoor te zorgen dat je een plekje hebt, wil ik je vragen te reserveren vóór 1 juni 2014.  Je kunt dit doen door het registratieformulier in te vullen en aan mij te sturen!

TOT DAN!!

 

4 reacties

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.