2e dag van het nieuwe jaar en mijn blog

Print Friendly, PDF & Email

RAW-MAMAVandaag half/half bezig geweest met mijn blog. Kreeg visite daarna kwamen de mensen met wie ik had afgesproken niet. Dus voor niets gewacht. Toen ik later belde, hadden ze de datum verkeerd. Heb ondertussen gezocht naar manieren om mijn website nog gebruikersvriendelijker te maken. Tot nu toe niets gevonden. Als iemand weet hoe ik dropdownmenu kan maken zodat ik mijn recepten kan categoriseren….. geef me een gil. Ik ben van plan zoveel recepten op de website te plaatsen dat het natuurlijk wel heerlijk is als ze zijn gecategoriseerd (jeweetwel: ontbijt; lunch; diner; koek en sopie..eh ik bedoel natuurlijk..koekjes en taarten; dessert etc)

Heb nog wel een nieuw recept erop gezet: chocolade koekjes. Ik ga zo meteen chocolade fudge maken mmmmmm! Dan een foto en het recept op de website. Zit te twijfelen of ik een soep ga maken of een lekkere wrap.  Jullie merken het straks wel aan hetgeen ik als recept op de website plaats.

Trouwens vooralsnog afgesproken met “Edelwijs” de nieuwe healthstore aan de Clerqstraat 123 hs dat ik vooralsnog elke laatste zondag van de maand een workshop ga houden. Als jullie geïnteresseerd zijn om zo’n workshop te volgen, meld je dan aan met het aanmeldingsformulier dat staat onder CONTACT. Er is maar plek voor 10 personen dus…wees er snel bij!

 

 

6 reacties

  • Daphne schreef:

    Lieve Joke

    Ik heb vorige keer enorm genoten van jouw workshop!
    Het eten wat je maakte was waanzinnig, sinds dien eet ik af en toe kelpnoodels, heerlijk.
    Creatief, goede smaken, gezellig, heel inspirerend
    Ik wil graag de volgende workshop komen, maar als het oven recepten zijn dan moet ik hem even overslaan omdat ik deze investering nog niet heb gedaan.
    Deze week ga ik het boekweit ontbijt maken om lekker opgewarmd de kou in te gaan.

    Liefs Daphne

    • Jokuh Jokuh schreef:

      Lieve Daphne,

      Het is heel fijn te horen dat het je heeft geïnspireerd! Maak vooral een goed gebruik van de recepten. Er komen er steeds weer nieuw bij en geef je oordeel! Als je leuke tips en toevoegingen hebt, deel dat met ons allen zodat iedereen er profijt van hebben.
      Als je alleen komt, heb ik nog een plekje (eigenlijk niet, maar…….. 🙂 De workshop zit helemaal vol. Ik ga zeker veel recepten bespreken waarbij er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van de dehydrator. Wel laat ik wat proeven van produkten die je kunt maken als je een dehydrator bezit! Laat maar horen of je komt.

      Groetjes,
      Jokuh

  • Hey Jokuh!

    Helemaal te gek dat je nu een blog hebt en dat daarop je heerlijke recepten te aanschouwen zijn voor al de foodies en lekkerbekkies die nu lekker gaan experimenteren en smullen met de Raw Stylie!!!!

    Ik wens je superveel succes en dat je maar heerlijk mag knallen dit jaar en al je skills mag overbrengen op al die mensen die er voor open staan…

    En dan natuurlijk die workshops in de EdelWijs shop elke laatste zondag van de maand…Vet lauw!!!

    We gaan het allemaal meemaken…koek en sopie…klinkt goed ; ))

    Much Love!
    Edelwijs Team.

    • Jokuh Jokuh schreef:

      Hi EdelWijzers,

      Ja leuk toch. Het vergt wel veel om up-to-date te blijven, maar ik heb ondertussen veel recepten gemaakt en verzameld dus ik kan elke week wel wat publiceren. Ik wil ook de site van superfoods-academy op de site zetten zodat mensen van mijn site naar die van julle kunnen. Ik verheug me op onze samenwerking en hoop dat ik een bijdrage kan leveren aan jullie succes!

      Love,
      Jokuh

  • Jeannet schreef:

    Hi Joke,

    Wat gaaf joh een eigen weblog!!!!! Ik ga je echt volgen hoor en vanzelfsprekend nu ook je recepten uitproberen!
    Heel veel succes en bedankt alvast voor al je heerlijke recepten die ongetwijfeld gaan komen. Groetjes,

    Jeannet

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.